Aankondiging ALV van de oudheidkundige vereniging “De Broeklanden”

De oudheidkundige vereniging De Broeklanden organiseert op dinsdag 27 februari om 19.30 de Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor deze jaarvergadering worden alle leden uitgenodigd en gevraagd om mee te stemmen over het verleden en de toekomst van onze vereniging. Iedereen mag meepraten en meebeslissen over het gevoerde en toekomstige beleid en over het bestuur van de vereniging. Natuurlijk is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en luistert het bestuur naar iedere suggestie of advies.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in het multifunctioneel centrum Hart van Oosterwolde, Sint Nicolaasplein 15, 8097 RA in Oosterwolde en we gaan open om 19.15 uur. Als afsluiting van de bijeenkomst zal na de pauze de werkgroep Dialect ingaan op onze streektaal en het behoud daarvan.

Bij de lezing na de pauze zijn ook niet leden meer dan welkom. Agenda en stukken voor de ALV zullen in de zaal uitgedeeld worden. Heeft u toevoegingen of eigen voorstellen dan kunt u deze tot een week voor de vergadering indienen bij ovdebroeklanden@gmail.com. De ALV is altijd een mooie gelegenheid waarbij we weer onder elkaar kunnen zijn en wij kijken uit naar een gezellig en nuttig samenzijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *